Big Sale This Week -30% OFF!
 • colour pencils

  Hit pas hiti

  Download

  Credits3

  6 c

 • colour pencils

  Hajde Jashaaa

  Download

  Credits3

  6 c

 • colour pencils

  Boom Boom

  Download

  Credits3

  6 c

 • colour pencils

  Yjet e Folklorit

  Download

  Credits3

  6 c

 • colour pencils

  Si torta e martesës

  Download

  Credits3

  6 c

 • colour pencils

  Ama veq pak

  Download

  Credits3

  6 c

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Advertisement

New Albums

paperclip

Gili

Si Torta e Martesës

Songs: 8

Format: mp3

3

Credits

paperclip

Boom Boom

Boom Boom

Songs: 11

Format: mp3

3

Credits

paperclip

Hit pas hiti

Hit pas hiti

Songs: 18

Format: mp3

3

Credits

paperclip

Hajde Jashaaa

Hajde Jashaaa

Songs: 21

Format: mp3

3

Credits

paperclip

Këndojn Bilbilat

Këndojn Bilbilat

Songs: 14

Format: mp3

3

Credits

paperclip

Niset Dasma

Niset Dasma

Songs: 14

Format: mp3

3

Credits

paperclip

Motrat Mustafa

Krushqit po na vijnë

Songs: 10

Format: mp3

3

Credits

paperclip

Yjet e Folklorit

Yjet e Folklorit

Songs: 12

Format: mp3

3

Credits

New DVD

paperclip

Aga Baba Mangup Hamburgi

Format: dvd

1

Credits

paperclip

Cima te tezja

Format: dvd

1

Credits

paperclip

Rrasja vllaut N`Gjermoni

Format: dvd

1

Credits

paperclip

Gezuar me lecin 2013 [2]

Format: dvd

1

Credits

paperclip

Gezuar me lecin 2013 [1]

Format: dvd

1

Credits

paperclip

Gezuar me Ujqit 2013 [2]

Format: dvd

1

Credits

paperclip

Gezuar me Ujqit 2013

Format: dvd

1

Credits

paperclip

Gezuar me Zyren dhe Nusja e gostivarit [2]

Format: dvd

1

Credits

paperclip

Gezuar me Zyren dhe Nusja e gostivarit [1]

Format: dvd

1

Credits

Youtube Channel

View us on

 

Barcoleta nga Mr.X

Syri i nxire

-Çfarë të ka ndodhur që e paske njërin sy të nxirrë?
-Oh, në një moment zemërimi në mëngjes, gruaja më gjuan në inat e sipër me salcë domatesh në fytyrë…
-Po salca e domates a nuk është e butë!?
-Eshtë, por jo kur ndodhet brenda kavanozit.

Archive